13.02.2018. / 09:41h Politika - Elmedin Konaković

Nepravdu ću istjerati na čistac, makar žrtvovao poziciju premijera i političku karijeru

Nepravdu ću istjerati na čistac, makar žrtvovao poziciju premijera i političku karijeru
Premijer KS Dino Konaković oglasio se na svom Facebooku i poručio kako će nepravdu izvući na čistac te kako će zbog toga žrtvovati ne samo poziciju premijera nego i političku karijeru ako zatreba.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

Na kraju ove priče najviše mi smeta što ljudi sa kojima sam proveo godine u politici ovako misle o meni. Ne mislim na ove laži da sam mason (smijeh). Ne mislim na sve ove izmišljotine plasirane kroz portale koji su do juče dobujali naloge da o meni lijepo pišu.

Oni pišu kako im se kaže. Mislim na ove njihove ponude koje sam imao, da budem nosilac lista, da kao relativno mlad političar iskoristim priliku, ostanem u stranci i budem jedan od njenih lidera. Da budem karijerista.Još mi je gore što misle da će ovaj medijski pritisak promijeniti moj stav, misle da sam tome podložan. Analiziram svoje postupke i razmišljam šta sam to loše uradio pa oni mogu misliti da će ponudama i pritiscima promijeniti stav i mojih prijatelja i mene.

Ova će priča izvući na čistac ako Bog da sve ove koji su uvezani u hobotnicu zbog koje stanje u društvu nije ni izbliza onako kako bi trebalo biti.

Izvući će tu nepravdu na čistac. Vidjet ćete kako zastave vežu oni koji se lažno svađaju u javnosti, vežu zastave radi interesa koji su jači čak i od njihove mržnje koju jedni prema drugim osjećaju. Taj nam je njihov interes neprijatelj. S merakom ću žrtvovati ne samo poziciju premijera za ovaj proces, žrtvovat ću i političku karijeru, a i mnogo više od toga ako zatreba.

(Vijesti.ba)

Podijeli ovaj članak

Komentari - Ukupno 17

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!
Prikaži još