13.02.2018. / 12:29h Regija - Predsjednik Srbije u Vrginomostu

Vučić: Spremni smo da damo Hrvatima sve što tražimo za Srbe

Vučić: Spremni smo da damo Hrvatima sve što tražimo za Srbe
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Srbija spremna da sve što traži za Srbe u Hrvatskoj da i Hrvatima u Srbiji - "bez ikakvih problema, istog sekunda".

"Da ne pričamo da to mora da da agencija, komisija, sveti Petar...ne. Sve što tražimo za vas, mi smo spremni istog sekunda da učinimo za Hrvate, ne samo po meri reciprociteta, već smo spremni da uradimo i više. Želimo da se svi građani osjećaju u Srbiji kao kod kuće", rekao je Vučić u Vrginomostu tokom razgovora sa mještanima.
 
Napominjući da je vidio tragove ratnih razaranja i da mali broj ljudi živi u tom kraju, predsjednik Srbije je zahvalio sprskom življu što pod teškim okolnostima živi tamo i ostaje zajedno sa svojim porodicama.
 
"Vi nam recite šta mislite da mi svojom politikom prije svega možemo da učinimo da vama pomognemo i da vam olakšamo život", naveo je Vučić i poželio mještanima da žive bolje i da budu sigurni i bezbjedni.
 
"Želim vam da svoje ime prezime i srpske slave čuvate i da to vaše komšije Hrvati takođe žele i da vam pomažu u tome, da vas bodre, a isto ćete i vi njih u očuvanju njihovih tradicija i njihovih vrijednosti", naveo je Vučić.

 

(Vijesti.ba / Tanjug)

 

 

Podijeli ovaj članak

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!