16.05.2018. / 20:05h Rukomet - Okupljanje krajem mjeseca u Brčkom

Šuman objavio dva spiska Zmajeva

Šuman objavio dva spiska Zmajeva
Krajem maja novo okupljanje imat će rukometna reprezentacija BiH. Selektor Bilal Šuman Zmajeve će okupiti u Brčkom, a planirano je odigravanje tri utakmice i to protiv selekcije Mađarske i selekcije koju čine igrači sa proširenog spiska.

Najbolji bh. rukometaši okupit će se u Brčkom, a 30. maja otputovaće za Budimpeštu, gdje će i odigrati meč protiv Mađarske. Početkom jula u Brčkom A selekcija odigrat će susret protiv igrača sa proširenog spiska, a onda u Maglaju još jedan.

Šuman je objavio dva spiska.

Na spisku A tima su Petar Jokanović, Denis Serdarević, Alen Ovčina, Tomislav Nuić, Srđan Predragović, Ibrahim Haseljić, Vladimir Vranješ, Muhamed Toromanović, Mirsad Terzić, Nikola Prce, Marin Vegar, Marko Tarabochia, Ivan Karačić, Josip Perić, Marko Panić, Dejan Malinović, Mirko Herceg i Igor Mandić.

Na proširenom spisku su Edin Tatar, Adi Ahmetašević, Vedran Delić, Marko Ćeranić, Faruk Vražalić, Muhamed Zulfić, Dragan Vrgoč, Elmir Građan, Vladan Lončar, Benjamin Čičkušić, Tarik Vranac, Faruk Halilbegović, Mario Pavlak, Kosta Savić, Mateo Rodin, Faruk Čolo i Goran Šarenac.

 

(Vijesti.ba / SCsport)

Podijeli ovaj članak

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!