12.02.2019. / 09:05h BiH - Susret Travljanin i Dedića

Općina Jablanica aktivno uključena u rad Saveza gradova i općina FBiH

Općina Jablanica aktivno uključena u rad Saveza gradova i općina FBiH
Direktorica Saveza općina i gradova Federacije (SOGF) BiH Vesna Travljanin posjetila je u ponedjeljak općinu Jablanica te se tom prigodom sastala s općinskim načelnikom Salemom Dedićem.

Travljanin je upoznala Dedića s radom Predsjedništva Saveza gradova i općina FBiH, a razgovaralo se i o usvajanju zakona na višim razinama vlasti čija se provedba odnosi na niže razine.

Istaknuo je kako se u tim slučajevima mora inzistirati na tome da lokalne zajednice i Saveza općina i gradova FBiH daju svoju suglasnost na zakonske propise.

Travljanin i Dedić zaključili su da više razine vlasti trebaju puno više uvažavati Savez gradova i općina FBiH na čemu će insistirati Predsjedništvo i članice Saveza.

Opći zaključak je da je Općina Jablanica aktivno uključena u rad Saveza i da sudjeluje u radu komisija koje su formirane pri Savezu, a općinski načelnik Salem Dedić u narednom periodu očekuje još veći broj posjeta eksperata iz raznih područja koji će pomoći lokalnim zajednicama na unapređenju njihova rada, priopćeno je iz Općine Jablanica.

(Vijesti.ba / FENA)

Podijeli ovaj članak

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!